AES-logo

    AES Denmark Section

          Medlemskaber » Personligt medlemskab
www.aes.org


Forside

Tidligere
arrangementer


Medlemskaber
» Personligt medlemskab
» For virksomheder
» Optagelse i AES
» Kontingent
» Vedtægter

Bestyrelsen

Kontakt

Links
 

Personligt medlemskab


Som enkeltperson er der fire typer medlemskaber:

   1) Member
   2) Associate Member
   3) Student Member
   4) Life Membership

Member kan være enhver, der er aktiv inden for lydteknik eller akustik, som har en akademisk grad, eller tilsvarende videnskabelig eller professionel erfaring inden for lydteknik og tilknyttede faglige områder - og som har kundskab om principper og data på dette fagområde.
Medlemmer med status 'Full Member' har stemmeret til foreningens valg; nationalt og internationalt.

Associate Member kan være enhver som har en interesse inden for lydteknikken og dens formål, men som ikke har en akademisk grad eller tilsvarende professionel erfaring som er krævet af et medlem. Som 'Associate Member' har man alle privilegierne undtagen mulighed for at stemme, besidde tillidhverv eller formandskab.

Student Member kan være enhver som har interesse i lydteknik og som er optaget på en for området anerkendt uddannelse. På samme måde som 'Associate Member' kan et 'Student Member' ikke stemme eller tildeles tillidshverv bortset fra lokale studentersektioner.

Life Membership. For trofaste medlemmer af AES gennem mange år. Ethvert 'Member', 'Fellow' eller højt anset 'Associate Member', der har været betalende medlem af foreningen i mindst 25 år, kan, når han eller hun fylder 65 år, ansøge om 'Life Membership' og være fritaget for at betale kontingent fra det tidspunkt og fremover.


Alle medlemskaber giver desuden billigere adgang til alle internationale arrangementer. Desuden modtager alle medlemmer Journal of the Audio Engineering Society, enten på papirform eller i en online version.

Læs mere om hvilket fordele der er som medlem på moderorganisationens hjemmeside her.

Ønsker du optagelse i AES, klik her.

Er du i tvivl om hvilket medlemskab der passer bedst for dig, kontakt gerne den danske bestyrelse: http://www.aes.org/emaildenmark

aesdanmark.dk - 2020-11